На що в стоматології впливає вибір зубної пасти?

На що в стоматології впливає вибір зубної пасти?

Ранкова гігієна ротової порожнини за допомогою пасти та зубної щітки для кожного є щоденним ритуалом, і ми вже навіть не помічаємо, як робимо це автоматично.

Проте організація цього процесу досить часто страждає через неправильний вибір зубної пасти і потім доводиться ходити в стоматологію. Паста, як і лікування зубів, обов’язково має підбиратися в індивідуальному порядку в клініці Doctordent.


Найчастішими проблемами в ротовій порожнині є гіперчутливість, карієс, запалення ясен та потемніння емалі. Будь-яку з цих проблем необхідно вирішити шляхом відвідування стоматолога, котрий допоможе підібрати зубну пасту. Вона включає обробку спеціальними складами, які усувають всі бактерії, а також покриття зубної поверхні засобом, що зміцнює емаль.


З карієсом ми боремося «по-старому» і просто своєчасно їх лікуємо у стоматолога. Це допомагає запобігти розвитку інфекції. Тим не менш, важливу роль відіграє домашня гігієна. Навіть якщо стоматологія недорого допомагає вирішити всі проблеми, необхідний відповідний догляд.


Зубам із надмірною чутливістю та реакцією на гаряче або холодне необхідний догляд за допомогою спеціальної пасти, яка зміцнюватиме слабку емаль наявністю солей стронцію та калію. Для людей з міцною, але темною емаллю, важливо сходити до стоматолога, але також потрібно користуватися відбілюючими пастами, лише 2 рази на тиждень, інакше емаль сильно страждатиме. Антибактеріальну пасту рекомендують для зниження запалення в роті, так як вона включає екстракти календули, ромашки і шавлії.

teditor teditor

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *