Коли потрібен адвокат кримінальні справи?

Коли потрібен адвокат кримінальні справи?

У разі виникнення складної життєвої ситуації, пов’язаної з нормами кримінального права, слід негайно звернутися до такого фахівця, як адвокат кримінальні справи. Адже самостійно відстояти свою правову позицію, побудувати лінію захисту чи звинувачення, визначити основу збору доказів тощо просто неможливо, особливо коли це стосується людей, які не мають жодного відношення до сфери юриспруденції.

Що вже казати про звичайних людей, коли навіть не кожен адвокат зможе впоратися з таким завданням, адже це окрема, досить вузька ніша, яка потребує від адвокат кримінальні справи глибоких знань та практики. Послуги адвоката даної спеціалізації зручно замовляти на сайті Criminal-Advokat-kiev.com.ua і вони можуть знадобитися у наступних категоріях справ:

  • порушення недоторканності житла;
  • порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку або через комп’ютер;
  • порушення нормативно-правових актів, норм і правил щодо забезпечення дорожнього руху;
  • сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності;
  • розбещення неповнолітніх;
  • незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів тощо.

Варто відзначити, що адвокат у кримінальних справах може знадобитися не тільки обвинуваченому чи підозрюваному, а й особам, які виступають свідками у справах та є потерпілими.

Варто відзначити, що адвокат з кримінальних справ – особа на якій не варто економити. Адже від його майстерності та рівня професіоналізму в переважній більшості випадків залежить життя людини. Стосовно гонорару, за який готовий працювати адвокат з кримінальних справ, то тут все дуже різниться, адже на порядок ціни впливає величезна кількість факторів.

editors editors

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *