Що потрібно знати пацієнтам Ескулаб?

Що потрібно знати пацієнтам Ескулаб?

Медична лабораторія Ескулаб надає найширший перелік послуг у сфері  лабораторних дослідженнь. Не дивлячись на те, що в Україні функціонує багато приватних лабораторій, Ескулаб користується чималим попитом. Це пов’язано з тим, що філіали лабораторії Ескулаб функціонують в різних населених пунктах України на сьогодні більше 150 відділень.

Одним із засновником лабораторії є Сергій Дядюшко. Лабораторія виконує більше 820-ти лабораторних досліджень.

Лабораторія Ескулаб Сергій Дядющко
Лабораторія Ескулаб співзасновник Сергій Дядюшко


Всі замовлення реєструються у власній інформаційній системі. Сучасне штрих-кодування пробірок забезпечує ідентифікацію кожної проби і виключає можливість сплутати зразки.  Серед переваг лабораторії Ескулаб можна відзначити: 

  • Використання інноваційного сучасного обладнання. У лабораторії встановлені кращі аналізатори останнього покоління, виготовлені провідними світовими виробниками.
  • Постійне вдосконалення. І це стосується не тільки підвищення кваліфікації співробітників, але й постійного оновлення та заміни обладнання на більш сучасні. Завдяки цьому навіть вузькопрофільні дослідження можна проводити з максимальною швидкістю та точністю;
  • Вдале розташування. Відділення лабораторії Ескулаб розміщені не тільки в у великих містах як Львів, Київ, Ужгород, Рівне, а також малих містечках як Чортків, Козова, Кіцмань, Сарни. За рахунок цього, пацієнти мають можливість відвідати найближчий лабораторний центр та швидко отримати результати, стосовно стану їхнього здоров’я.

Окремо варто зазначити, що в відділеннях Ескулаб пацієнтам надаються певні знижки на різні види аналізів. Також, скористатися послугами лабораторії можна на дому, адже лабораторія надає послугу «Виклик медсестри додому». Від початку повномасштабної війни Ескулаб впровадив соціальну ініціативу і пропонує безкоштовні аналізи, як в окремих регіонах так і по всій мережі аби кожен українець міг перевірити здоров’я. 

В лабораторії Ескулаб працюють справжні фахівці, які віддані власній справі. Це висококваліфіковані спеціалісти, які знайдуть підхід до кожного пацієнта. Навіть, якщо ви прийшли для аналізу біоматеріалів маленької дитини, можете бути певними, що співробітники Ескулабу не стануть причиною переживань та страху перед певними маніпуляціями.

Сергій Дядюшко Ескулаб Facebook
Facebook

admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *