Який буває каякінг (Бельгія)?

Який буває каякінг (Бельгія)?

Раніше каное та каяк використовували виключно для того, щоб забезпечити себе та свою сім’ю провізією або дістатися з одного пункту до іншого. Сьогодні орендувати каяк (kajak verhuur) можна для більш цікавого та веселого проведення часу – водний туризм.

Скориставшись прокатом каяків (kajak huren) на сайті kano.be кожен турист може пізнати самого себе, поринути у світ прекрасної природи та усвідомити, що ми єдині і є цілим.

Під час катання на байдарках можна насолоджуватися красою природи, пізнати єднання з водною гладдю, але й отримати максимум адреналіну при спуску бурхливими гірськими річками. Залежно від типу, використовуваного плавзасобу та поставленої мети каякінг у Бельгії (kajakken in belgie) можна умовно поділити на кілька видів:

• прогулянковий;

• спуск бурхливими водами;

• родео;

• сплав.

Як правило, тихий, прогулянковий каякінг Реті (kajakken retie) обирають новачки та туристи у віці. Насамперед це пов’язано з тим, що під час такої подорожі є можливість максимально поєднатися з природою, порибалити, знайти нових друзів та насолодитися місцевим колоритом, зупинившись у вітальні або кемпінг-таборах.

Екстремальний спуск найчастіше вибирають туристи, які шукають нові відчуття. Також, на таку прогулянку на каяку Херенталс (kajak herentals) вирушають і професійні спортсмени, оскільки подолання бурхливих порогів, нестримної та стрімкої течії дає можливість максимально навантажити кожен м’яз тіла, що у свою чергу результативніше, ніж багатогодинне тренування у спортзалах на різних тренажерах.

Незалежно від того, який вид відпочинку вибираєте не варто забувати про те, що погода в Бельгії може бути непередбачуваною і навіть влітку туристу можуть знадобитися теплі речі.

editors editors

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *