Власний будинок з газоблоку за новітніми технологіями під ключ

Власний будинок з газоблоку за новітніми технологіями під ключ

Будинок під ключ від Еко Дім – це швидке зведення якісного житла.

Будівництво із газоблоку, керамоблоку або цегли чудово підходить для нашого клімату та має безліч переваг. Давайте більш детально розглянемо переваги такого будиництва.

Будинок з газоблоку під ключ

Використання газоблоку дозволяє за пару місяців побудувати  придатний для житла будинок. При цьому вартість житла буде в рази менше на сайті EKODIM.ORG.UA, ніж у цегляного дому. Основні характеристики такого житла:

  • Відмінна енергоефективність.
  • Довговічність.
  • Шумоізоляція.
  • Відсутня усадка дому.
  • Економія на комунальних рахунках.
  • Мають сучасний естетичний вигляд.

Особливість такого будівництва полягає у сезонності робіт. Будинки з газоблоку можна будувати незалежно від сезонності року. Проте зимове будівництво є найдешевшим, тому що узимку ціна на матеріали суттєво знижується. В останні роки кліматичні умови в Україні стали менш суворими. Фасадні роботи можна проводити і у грудні, і у березні.

При будівництві будинку з газоблоку для утеплення використовують мінеральні утеплювачі із базальту. На першому етапі йде підготовка участку до заливки фундаменту. Потім зводять сам будинок. Після зведення каркасу переходять до облаштування даху та внутрішніх робіт.

Будинок під ключ – це оптимальний варіант будування житла для всієї родини та для бізнесу. У цьому уже переконались тисячі родин по всій країні. Не треба зациклюватись на старих технологіях, вони відходять у минуле. Будинок з газоблоку надійний та економний, що робить його ідеальним варіантом для вашого дому.

editors editors

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *