Особливості монтажу трансформаторних підстанцій (ТП)

Особливості монтажу трансформаторних підстанцій (ТП)

Важко уявити комфортне життя без використання електрики. І це стосується не лише побутових питань, а й будь-якої промислової галузі.

Сучасна сфера енергетики зробила все можливе, щоб світові стандарти та технології дозволяли здійснювати монтаж ТП і інших будівельних маніпуляцій електромережі безпечно і максимально швидко.

Щоденно електроенергія використовується для різних завдань:

  • Привід різних за потужністю агрегатів;
  • Освітлення відкритих ділянок та приміщень;
  • Опалення окремих об’єктів, інше.

Щоб до кінцевого споживача від генеруючих підприємств надходила електрика, необхідно використовувати спеціальні мережі, а компанія Енергобест допоможе здійснити монтаж ТП. Електричну мережу організують за принципом ієрархії, де у структурі використовують вузли різного рівня. Але така система буде не повноцінною, якщо між такими вузлами не використовуватиметься спеціальна трансформаторна підстанція, призначена для регулювання показників напруги.

Замовляючи монтаж 10 кВ трансформаторних підстанцій потрібно знати, що такі елементи можуть виконувати відразу кілька функцій: прийом мережі електроенергії, розподіл електрики між користувачами та перетворення показників до необхідного рівня. Вся електрична мережа, що постачається генеруючими підприємствами, надходить із високим показником напруги.

Ця особливість обумовлюється тим, що при високій напрузі знижуються енерговтрати і виключається можливість перегріву проводів. Але споживачі використовують електрику з мінімальною напругою. Саме трансформаторні підстанції дозволяють нівелювати різницю між показниками та подати електроенергію у потрібній для споживачів напрузі.

teditor teditor

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *