Чому саме приватні дитячі сади в Києві, а не державні заклади?

Чому саме приватні дитячі сади в Києві, а не державні заклади?

Приватний садочок Києва – найкраща заміна дошкільним навчальним закладам державного рівня, навіть не дивлячись на те, що за перебування у такому садочку доведеться заплатити трохи більше ніж у звичайному.

Але якщо подивитись з іншого боку у ціни приватного садочка в Києві вже пораховані деякі послуги (детально на сайті i-school.kiev.ua), які в державних установах надаються за окремий кошт та зі збільшеним ціноутворенням:

  • Цікаві екскурсії;
  • Відвідування та заняття в різноманітних секціях, гуртках (хореографія, карате, театральний гурток, дитяча йога, басейн та інше);
  • Ремонтні роботи;
  • Поповнення матеріальної та інтерактивної бази.

Крім того, кожний приватний садок в Києві приділяє максимальну увагу безпеці маленьких вихованців. Для цього застосовується безліч заходів та дій:

  • Контрольований відео нагляд території приватного дитячого садка Києва та усіх без винятку приміщень. Більшість закладів проводять такий відео нагляд у режимі онлайн, завдяки чому батьки мають змогу у будь-який час побачити, що відбувається у закладі;
  • Цілодобова охорона території, що виключає будь-яку ймовірність, що дитина контактуватиме зі сторонніми особами чи самовільно залишить територію закладу;
  • Постійна перевірка викладачів та підвищення рівня акредитації всіх працівників садочка, завдяки чому дитина буде перебувати в дружній та сімейній атмосфері.

Приватні дитячі садочки Києва проводять набір дітей невеликими групами (до 10 осіб). Це дозволяє вихователю приділити достатню кількість кожному малюкові та максимально пояснити вивчаємий матеріал для більш якісного та продуктивного засвоєння кожного уроку, заняття, що особливо важливо для майбутніх першокласників. Оскільки приватні садочки Києва є ліцензованими закладами, випускники таких установ гарантовано можуть вступати в державні та приватні школи на загальних засадах.

editors editors

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *